Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop

Beach Resorts Makkum

 

Vakantie aan het IJsselmeer

STAP UIT BED
MET JE TENEN IN HET ZAND

De zon op je gezicht, de wind door je haren en het zand tussen je tenen. Droom jij van een  heerlijk vakantiehuis of appartement aan het water? Dan is dit jouw kans. Aan het strand in het pittoreske Friese dorpje Makkum vind je Beach Resorts Makkum. Een unieke plek waar je eerste rang geniet van het ongekend mooie uitzicht over het IJsselmeer. Waar de accommodaties stoppen, begint de gezellige boulevard en het strand. Een droomkans die je niet kunt laten varen!

De zon op je gezicht, de wind door je haren en het zand tussen je tenen. Droom jij van een heerlijk  heerlijk vakantiehuis of appartement aan het water? Dan is dit jouw kans. Aan het strand in het pittoreske Friese dorpje Makkum realiseren we 32 luxe recreatie-appartementen. Een unieke plek waar je eerste rang geniet van het ongekend mooie uitzicht over het IJsselmeer. Waar het appartementengebouw stopt, begint de gezellige boulevard en het strand. Een droomkans die je niet kunt laten varen!

 
 
 

NU IN DE VERKOOP:

Luxe villa's aan open vaarwater & royale appartementen direct gelegen aan het strand

Direct aan het strand van Makkum ligt een verborgen parel: Beach Resorts Makkum, een voor Nederlands begrippen uniek Beach Resort. Het hoogwaardig gebouwde resort bestaat uit een hotel, villa’s, appartementen en tal van faciliteiten direct gelegen aan het eigen strand en de boulevard. Inmiddels is de aanbouw begonnen van het nieuwe, duurzame appartementencomplex en ook het hotel zal worden uitgebreid. Geniet in dit prachtige resort en ga voor een waardevaste investering op deze bijzondere locatie die al ruim 25 jaar zijn rendement oplevert.

 

 

Villa's & appartementen

De reeds gebouwde villa’s, waarvan sommigen met sauna of jacuzzi, liggen direct aan het open vaarwater van het IJsselmeer en zijn vanaf nu in de verkoop. Inmiddels is de aanbouw van start gegaan van het duurzame appartementencomplex met moderne appartementen en penthouses, uniek gelegen aan het eigen strand. Welk appartement of villa je ook kiest, je wordt iedere vakantiedag wakker met een fantastisch uitzicht over het waterrijke Friesland.

 
 
 
 
 
 
 
 

HET RESORT

Beach Resorts Makkum bestaat uit een luxe appartementencomplex met 32 recreatieve appartementen, diverse hotelkamers en traditioneel gebouwde villa's voor maximaal 12 personen. Onze appartementen zijn gasloos, voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en uitstekend geïsoleerd. Daarmee is jouw accommodatie ook een duurzame investering als verhuurobject. 

 

HOTELFACILITEITEN

Naast de 32 recreatieve appartementen vind je diverse hotelkamers in het appartementengebouw. Als eigenaar van een appartement of villa maak je gebruik van de luxe hotelfaciliteiten in het complex, zoals het uitstekende restaurant, de ontbijtservice, de roomservice, het linnengoed en de professionele gastenontvangst. Een groot voordeel!