Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
  • Direct aan het strand van Makkum
  • Moderne appartementen en traditionele villa's
  • Luxe faciliteiten

Beach Resorts Makkum

Het prachtige en unieke resort is gelegen aan de eigen boulevard en het strand. Tevens staat het direct in verbinding met het IJsselmeer en open vaarwater. Het hoogwaardig gebouwde resort bestaat uit een luxe hotel, nieuw appartementencomplex en traditionele of gerenoveerde vakantievilla's. Het resort heeft een aantal luxe faciliteiten, waar jij als eigenaar van een appartement of villa gebruik van mag maken. Zo profiteer je van het beste van twee werelden: een eigen appartement of villa én de service en faciliteiten van een hotel! Tel daar nog eens bij op dat je ook onbeperkt gebruik mag maken van de faciliteiten op het bungalowpark. Je wilt het park niet meer verlaten!

Onze faciliteiten 

Op het park

Ontbijtservice

Profiteer van onze heerlijke ontbijtservice. Begin je dag met een verrukkelijk en uitgebreid ontbijt met o.a. verse broodjes, beleg, fruit, eitjes en zalm.
Op het park

Roomservice

Maak gebruik van onze roomservice en geniet vanuit je appartement of villa van een heerlijk drankje of hapje terwijl je uitkijkt over het schitterende water.
Op het park

Restaurant

Beach Resorts Makkum beschikt over een uitstekend restaurant met enthousiast personeel dat modern is ingericht.
Op het park

Professionele gastontvangst

Stel al je vragen over het park en de omgeving en krijgt tips voor leuke uitjes, dagjes weg en wandel- en fietsroutes.
Op het park

Boot- en fietsverhuur

Ontdek de mooie omgeving van Friesland. Je kunt o.a. waterfietsen, sup boards, kano's, elektroboten, e-choppers en e-bikes huren.

De omgeving van Beach Resorts Makkum

Beach Resorts Makkum bevindt zich in Friesland. Hier vind je een groot aantal leuke en culturele dorpjes en steden. Zeven van de Friese Elfsteden bevinden zich in het IJsselmeergebied. Vanuit Harlingen kun je gemakkelijk voor een dagje naar één van de Waddeneilanden, zoals Terschelling of Vlieland. Ook Makkum is het waard te ontdekken. Gezellige terrasjes, smakelijke restaurants en leuke winkeltjes. Daarnaast zijn er ontzettend veel watersportmogelijkheden in de omgeving van Beach Resorts Makkum. Wat dacht je van windsurfen, suppen, zeilen, kanoën, kitesurfen, vissen of varen?! 

Leuke uitjes in de omgeving

  • Waterskibaan Sneek
  • Jumpstyle Heerenveen
  • Zwemparadijs De Stienen Flier
  • Aqua Zoo
  • Kameleondorp Terherne
Swipe voor meer beelden ➤