Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Over Beach Resorts

Over Beach Resorts

 • Decennialange ervaring
 • Hoogwaardige en luxe hotels, appartementen en villa's
 • Waterrijke vakantieparken op toplocaties

Wie is Beach Resorts?

Beach Resorts is een vakantie concern en een vakantieresort ontwikkelaar met decennialange ervaring op het gebied van leisure. Bij Beach Resorts is een schat aan kennis beschikbaar waarbij het exploiteren van de vakantieparken en het ontwikkelen van vakantie resorts is gericht op unieke kenmerken waarbij water(sport), strand, kwaliteit, duurzaamheid en het gevoel er daadwerkelijk even samen, met familie of vrienden, helemaal op uit te zijn centraal staan. En dat gewoon in Nederland
 

'Only tell your family and best friends'

 

Wij zijn Beach Resorts! Ontdek onze locaties:

 

Wat maakt Beach Resorts uniek?

 
  Toplocaties aan het water

  Onze vakantieparken liggen op toplocaties aan het water met tal van watersport mogelijkheden en vele faciliteiten die je laten ontspannen en genieten.

  Hoogwaardige kwaliteit

  Beach Resorts levert hoogwaardige en luxe villa's, appartementen en recreatiewoningen door heel Nederland, tegen betaalbare prijzen.

  Jarenlange ervaring

  Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een transparante aanbieder en beschikken over meer dan duizenden reviews van mensen die je voor zijn gegaan.

 

De missie van Beach Resorts

Bij Beach Resorts doen we er alles tot in detail aan om een bijdrage te leveren aan het creëren van waardevolle herinneringen in een unieke omgeving waar gasten en mede-eigenaren van onze luxe appartementen, recreatiewoningen en unieke villa’s zich even helemaal weg wanen. Hierin staat een unieke beleving in eigen land centraal die gericht is op kwalitatief genieten in een ongedwongen sfeer en altijd tegen betaalbare prijzen. Op onze resorts is de beleving zó mooi dat je het eigenlijk alleen je familie en beste vrienden zou moeten vertellen. Beach Resorts is een secret escape in eigen land.

 
 

Meer over onze organisatie

Na de realisatie van het resort worden de stenen en traditioneel kwalitatief en duurzaam gebouwde appartementen, penthouses, vakantiehuizen en villa’s gedeeltelijk te koop aangeboden. Eigenaren kunnen deze gebruiken voor zowel eigen gebruik als voor de volledige of gedeeltelijke verhuur om rendement te creëren. Naast het zelf kunnen genieten als eigenaar van deze waardevolle investering, wordt ook de mogelijkheid geboden om een rendement te behalen middels onze professionele verhuurorganisatie. Wij staan voor ons product en het merk Beach Resorts en kunnen op basis van historie en 25 jaar ervaring jou zelfs een gegarandeerd rendement geven indien je de woning ter beschikking stelt aan onze professionele verhuurorganisatie. 

 
 

Of maak een terugbelverzoek

 

Professionele verhuurorganisatie

Heb jij een luxe villa of appartement gekocht bij Beach Resorts? Dan hoef je je zeker geen zorgen te maken over de verhuur van jouw tweede huis, de verhuur wordt namelijk volledig verzorgd door de professionele verhuurorganisatie van Beach Resorts.

Investeren in een vakantiewoning

De resorts van Beach Resorts Vastgoed bieden jou de uitgelezen mogelijkheid om te investeren in een luxe vakantiewoning. Je kunt investeren in een luxe appartement of een moderne villa op een unieke locatie in Nederland.