Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Stenen recreatiewoning kopen

Koop je eigen stenen vakantiewoning

 • Traditioneel gebouwde vakantiehuizen
 • Gelegen aan het water
 • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide

Recreatiewoning van steen kopen

Investeren in een stenen recreatiewoning kan bij Beach Resorts. Onze resorts, op toplocaties gelegen aan het water bieden bij uitstek het ideale toevluchtsoord voor toeristen en watersportliefhebbers. Investeer in een stenen vakantiewoning en ontvang aantrekkelijk rendement of creëer een plek waar je samen herinneringen kunt maken met je familie en vrienden. Stenen recreatiewoningen staan bekend om hun duurzaamheid in gebruiksduur en daarbij het behouden van waarde, waardoor het een solide investering is. Wanneer je er voor kiest om de woning te verhuren kun je profiteren van een gegarandeerd meerjarig rendement. Word jij de volgende eigenaar van een recreatiewoning aan de Ursummerplas in Noord-Holland of aan het IJsselmeer in Friesland?

 

Bekijk onze stenen vakantiehuizen:

Een stenen woning met topfaciliteiten

Mens is in hun dagelijks leven steeds meer op zoek naar kwaliteit en luxe, zo ook tijdens vakantie. Daarom beschikken onze stenen recreatiewoningen optioneel over wellnessfaciliteiten zoals sauna's en hottubs. De accommodaties bij Beach Resorts beschikken over ruime kavels op eigen grond en zijn geschikt voor 4 tot en met maximaal 12 personen. Daarnaast zijn ze duurzaam gebouwd, gasloos en voorzien van zonnepanelen. Ook eens kennis maken met onze stenen recreatiewoningen op één van onze resorts?

 

Voordelen van stenen vakantiewoningen

 • Duurzaam en minder onderhoud
 • Stenen woningen behouden lang waarde
 • Professionele en ervaren verhuurorganisatie
 • Gegarandeerd meerjarig rendement
 
 
 

Verken de verschillende gebruiksvormen

Wil jij graag een stenen vakantiehuis kopen om te verhuren tegen aantrekkelijk rendement? Of zoek je een recreatiewoning om zelf van te genieten? Alles is mogelijk bij Beach Resorts Vastgoed. Bekijk de verschillende gebruiksvormen van onze stenen vakantiewoningen:

 
  Eigen gebruik

  Je maakt zelf recreatief gebruik van je recreatiewoning. Deze ligt op een prachtige locatie aan het IJsselmeer of aan de Ursemmerplas. Op onze resorts is er volop mogelijkheid voor watersporten zoals kitesurfen, windsurfen en kanoën. Let op: permanente bewoning is niet toegestaan.

  Volledige verhuur

  Wanneer je besluit om je vakantiewoning te kopen en te gaan verhuren word je hierbij volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Op deze manier profiteer je zorgeloos van een aantrekkelijk meerjarig rendement.

  Gedeeltelijke verhuur

  Een combinatie van eigen gebruik en verhuur is ook mogelijk bij Beach Resort Verkoop. Zo kun je heerlijk zelf vakantie vieren in je recreatiewoning en op de momenten dat je hier zelf geen gebruik van maakt stel je de woning beschikbaar voor de verhuur.

 
 

Maak kennis met onze resorts

kaart

Meer informatie? Neemt contact met ons op

Wij voorzien je graag van advies!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze vragen worden vaak aan ons gesteld:

Wat zijn de voordelen van investeren in een stenen vakantiewoning?

Het investeren in een stenen vakantiewoning kent meerdere voordelen. Een stenen woning biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van een reguliere woning: het is duurzamer, beter bestand tegen weersinvloeden en heeft een langere levensduur. Daarnaast toont men tegenwoordig steeds meer behoefte naar kwaliteit en luxe, onze woningen waarborgen deze behoefte. Bovendien behouden stenen recreatiewoningen hun waarde beter.

Wat is er zo uniek aan Beach Resorts?

De ligging van onze vakantieparken en de kwaliteit van de stenen woningen maakt investeren bij Beach Resorts uniek! Onze locaties in Nederland aan het water zorgen ervoor dat jij of jouw huurders een fantastische tijd zullen beleven. Beach Resorts Makkum is gelegen direct aan het IJsselmeer en Beach Resorts Noorderduyn ligt aan de Ursemmerplas. Hierdoor is Beach Resorts uitermate geschikt voor watersportvakanties en uitjes.