Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Beach Resort Makkum

Recreatiewoning kopen in Friesland

  • Luxe appartementen en villa's in Makkum
  • Direct gelegen aan het strand
  • Uitvalsbasis voor watersportliefhebbers

Koop een recreatiewoning in Friesland

Zit je erover na te denken om een recreatiewoning te kopen in Friesland? Bij Beach Resorts Vastgoed helpen wij jou graag verder om deze droom te verwezenlijken. Direct gelegen aan het strand van Makkum ligt ons gelijknamige vakantiepark Beach Resorts Makkum. Vanaf ons resort, direct gelegen aan de boulevard en het strand, geniet je eersterangs van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer. Onze moderne appartementen en luxe villa's zijn geschikt voor 4 tot 12 personen en kunnen aangeschaft worden voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur. Kies voor extra ontspanning voor een woning met sauna of jacuzzi. Zie jij jezelf al recreëren in dit prachtige stukje Friesland?

 
 

Onze recreatiewoningen in Friesland ⤵

Investeren in een nieuwbouw vakantiewoning in Friesland

Investeren in een vakantiewoning bij Beach Resorts Makkum? Goede keuze! Je hebt dan drie mogelijkheden voor het gebruik ervan. Je kunt de woning zelf gebruiken, verhuren of een combinatie van beide. Een recreatiewoning in Friesland voor eigen gebruik betekent altijd een vakantieplek, een plek om remote te werken en een plek voor ontspanning. Bij volledige verhuur profiteer je van een gegarandeerd rendement op je vakantiewoning. De verhuur wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie die hier al ruim 25 jaar ervaring mee heeft. Dat in combinatie met deze populaire plek onder toeristen maakt dat wij kunnen werken met een zo optimaal mogelijke bezettingsgraad. Dat is pas onbezorgd genieten! Meer weten over de investeringsmogelijkheden?

De voordelen van een woning bij Beach Resorts:

  • Adembenemend uitzicht over het water
  • Duurzame investering
  • Meerjarig gegarandeerd rendement
  • Verhuur geheel verzorgd door verhuurorganisatie
  • Maak gebruik van onze luxe parkfaciliteiten
  • Vakantievilla's met eigen aanlegsteiger
 
 
 
 

De luxe recreatiewoningen van Beach Resorts

Investeren in een recreatiewoning bij Beach Resorts Vastgoed betekent ook kiezen voor duurzaamheid. Onze appartementen zijn namelijk volledig gasloos en uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp. Naast dat dit beter is voor het milieu, vallen de energiekosten hiermee ook voordeliger uit. Deze luxe appartementen, geschikt voor maximaal 8 personen, zijn royaal en compleet ingericht voor een optimaal verblijf. Onze villa's zijn geschikt voor maximaal 8 personen waarbij je de mogelijkheid hebt tot een sauna of jacuzzi. 

Een recreatiewoning in Friesland aan het water

Stel je eens voor; je wordt wakker en stapt direct met je voeten in het zand, de zon op je gezicht en de wind door je haren. Ontdek de talloze watersportmogelijkheden, bezoek de nabijgelegen authentieke dorpen als Makkum, Workum en Bolsward of pak de wandelschoenen of fiets en ontdek de prachtige omgeving. Het hele jaar rond is er van alles te doen voor zowel jong als oud. Beleef de ultieme vakantiedroom in het betoverende Friesland!

Beach Resorts Makkum

 

Meer informatie?

Wij voorzien je graag van advies!

 

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Hier vind je Beach Resorts Makkum ⤵