Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Beach Resort Makkum

Professionele verhuurorganisatie

  • Organisatie met ruim 25 jaar ervaring
  • Zorgeloos investeren
  • Optimaal genieten van jouw investering

Een zorgeloze investering bij Beach Resorts 

Heb jij een luxe villa of appartement gekocht bij Beach Resorts? Dan hoef je je zeker geen zorgen te maken over de verhuur van jouw tweede huis, de verhuur wordt namelijk volledig verzorgd door de professionele verhuurorganisatie van Beach Resorts. De bezettingsgraad wordt doorlopend gemaximaliseerd en daarmee ontvang je een zo hoog mogelijk rendement. Wij maken gebruik van het onafhankelijke reserveringssysteem van Booking Experts. Zorgeloos verhuren doe je dus bij Beach Resorts!

De voordelen van onze professionele verhuurorganisatie ⤵

✦ Wij werken samen met diverse touroperators

Bij ons ben je niet afhankelijk van één organisatie. Een groot voordeel, vinden wij. We werken samen met verschillende gerenommeerde touroperators. Op deze manier heb je geen last van sterke prijsschommelingen door promoties van een overkoepelende organisatie. Tevens zijn alle touroperators real-time gekoppeld met Beach Resorts, zodat zij altijd zijn voorzien van de meest actuele informatie, foto's en prijzen. 

Hometogo  VBRO    Belvilla 

✦ De online marketing wordt compleet verzorgd

Het online marketing bureau Booking Boosters zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk boekingen binnenkomen via de eigen verhuurwebsite van Beach Resorts. Booking Boosters is al jaren gespecialiseerd in het boosten van boekingen door middel van online marketing voor kleine en grote bedrijven in de recreatiebranche. Bovendien heeft Booking Boosters een unieke performance based werkwijze. Middels benchmark dashboards worden de campagnes aangestuurd op basis van het actuele zoek- en boekgedrag. 

Website & Zoekmachine - Booking Boosters zorgt voor een gebruiksvriendelijke website en zo hoog mogelijke posities in zoekmachines.

Social Media Ads - Middels goed beeldmateriaal adverteert Booking Boosters via Facebook én Instagram, wat zorgt voor veel bereik!

Google Ads - Jouw accommodatie is altijd zichtbaar in Google met advertenties op gerichte zoektermen. 

Affiliate Marketing - Jouw tweede huis wordt nóg zichtbaarder bij interessante partijen die vervolgens Beach Resorts kunnen promoten. 

 

✦ Je hebt altijd controle over je villa of appartement

Ben je de eigenaar van een villa of appartement van Beach Resorts? Dan krijg je een persoonlijk account waarmee je op ieder moment kunt inloggen in het systeem van Booking Experts. Alle communicatie verloopt via één platform. Zo heb je altijd inzicht in de reserveringen, facturen en beoordelingen!

Via het berichtensysteem is het eenvoudig mogelijk om met onze verhuurorganisatie te communiceren. Denk je erover om zelf eens gebruik te maken van je vakantievilla of appartement bij Beach Resorts? Dan geef je dit snel en gemakkelijk online aan in jouw persoonlijke account. 

Eigenaren omgeving

✦ Geautomatiseerde afrekeningen en het onderhoud verzorgd

Onze professionele verhuurorganisatie staat voor gemak. Het verhuren van jouw villa of appartement moet niet moeilijk zijn. Daarom nemen wij alles bij jou uit handen, zodat je zorgeloos geniet van je investering. Je ontvangt altijd op tijd je opbrengsten met geautomatiseerde verhuurafrekeningen. Per kwartaal krijg je de huur uitbetaald. Daarnaast verzorgt Beach Resorts ook het onderhoud en technisch beheer van het park en jouw woning. Zo kunnen huurders onbezorgd genieten van een verblijf in jouw villa of appartement. 

Lees meer over onze resorts

Zorgeloos investeren en áltijd controle

Dankzij de combinatie van onze professionele verhuurorganisatie, het onafhankelijke reserveringssysteem van Booking Experts en de online marketing door Booking Boosters is het kopen van een appartement of villa een zorgeloze investering

Investeren bij Beach Resorts:

  • Transparant 
  • Gemakkelijk
  • Altijd eerlijk

Meer informatie?

Onze adviseurs voorzien je graag van persoonlijk advies!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Beach Resorts