Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
rendement vakantiewoning

Rendement op een vakantiewoning

 • Moderne appartementen, luxe villa's en vakantiewoningen
 • Meerjarig gegarandeerd rendement
 • Waardevaste investering

Rendement op een investering in een vakantiewoning 

Op zoek naar een investering waarbij je een mooi rendement op een vakantiewoning ontvangt? Zoek niet verder, want bij Beach Resorts Vastgoed kan je investeren in prachtige appartementen, villa's en vakantiewoningen. Mede dankzij onze bijzondere locaties bieden wij al 25 jaar een waardevaste investering en een mooi rendement. Je kunt onze accommodaties verhuren voor een gegarandeerd rendement. Daarnaast mag je ook zelf gebruik maken van de woning, als tweede huis. De woningen hebben veelal een prachtig uitzicht op het water. Word jij al enthousiast van onze vakantiewoningen met rendement?

Ontdek het aanbod

Rendement ontvangen op een recreatiewoning

Wanneer je rendement wilt ontvangen op een recreatiewoning, dan investeer je bij Beach Resorts Vastgoed. Wij hebben op onze waterrijke locaties verschillende luxe ingerichte appartementen, villa's en vakantiewoningen te koop. Wij bieden recreatiewoningen te koop aan voor maximaal 12 personen. De woningen zijn duurzaam gebouwd, dus naast dat je rendement krijgt op een recreatiewoning is het ook nog eens een duurzame investering.

  Luxe accommodaties

  Onze appartementen, villa's en vakantiewoningen zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Ze zijn allemaal modern ingericht en voorzien van alle gemakken.

  Unieke ligging

  Onze resorts zijn gelegen op bijzondere locaties in Friesland en Noord-Holland. Beide bevinden ze zich direct aan het water. Ideaal voor een strand- of visvakantie.

  Professionele verhuurorganisatie

  Mede dankzij de bijzondere ligging van onze resorts leveren ze al ruim 25 jaar rendement op. Wanneer je besluit je woning te verhuren word je volledig ontzorgd.

Een vakantiehuis verhuren met rendement bij Beach Resorts

Als je kiest voor een recreatiewoning waar je rendement op krijgt, dan ben je bij Beach Resorts Vastgoed aan het juiste adres. Ons park in Friesland ligt op nog geen uurtje rijden van de Randstad en ons park in Noord-Holland ligt aan de Ursummerplas. Als je een vakantiewoning koopt bij ons, dan kan je kiezen voor verhuur, maar ook kan je ervoor kiezen om zelf gebruik te maken van je woning. Waar je ook voor kiest, onze professionele verhuurpartner staat altijd voor je klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden om een vakantiehuis te verhuren met rendement? Neem dan contact met ons op.

Dit vroegen mensen ons ⤵

Wat is het rendement bij Beach Resorts?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de prijs van het appartement, de villa of de vakantiewoning en hoeveel weken per jaar je de accommodatie beschikbaar stelt voor verhuur.

Hoeveel maanden per jaar mag ik in de vakantiewoning wonen?

Dit hangt er vanaf waar je zelf voor kiest. Bij Beach Resorts Vastgoed is het namelijk mogelijk om de vakantiewoning volledig zelf te gebruiken, deze volledig te verhuren of te kiezen voor een combinatie van beide. De verhuur van je woning wordt volledig verzorgd door de professionele organisatie van Beach Resorts.