Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Het resort

Ontdek onze resorts

  • Resorts aan het water
  • Kwaliteit, duurzaamheid en luxe
  • Professionele verhuurorganisatie

Ontdek onze resorts

Beach Resorts is 25 jaar geleden begonnen met het doel om hét ultieme vakantiegevoel te creëren en er echt even helemaal op uit te zijn, maar dan gewoon in eigen land. Beach Resorts staat voor waterrijke kwalitatieve vakantieresorts die op betoverende droomlocaties duurzaam zijn aangelegd met witte stranden direct in de omgeving. Geniet aan het water van een relaxte, romantische of juist actieve strandvakantie. Ontdek snel onze resorts ⤵

Beach Resorts Makkum

Makkum, Friesland

Nu in de verkoop bij Beach Resorts Makkum: luxe villa's aan open vaarwater en royale appartementen direct gelegen aan het strand.

Hoogwaardige kwaliteit en luxe
Traditioneel en duurzaam gebouwde huizen
Ideaal voor watersportliefhebbers

Ontdek het resort

Beach Resorts Noorderduyn

Ursem, Noord-Holland

Noorderduyn is een resort dat geheel nieuw in ontwikkeling is aan de Ursemmerplas. Er wordt je een prachtig uitzicht over het water beloofd!

Luxe vakantiehuizen aan het water
Bouw is gestart
Ideale uitvalsbasis voor watersport

Bekijk het resort
 
 

Meer over Beach Resorts

Onze resorts geven iedereen het gevoel er daadwerkelijk opuit te zijn, met familie of vrienden, in een unieke vakantiesetting. Naast de exploitatie van de parken zijn wij specialist in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige vakantieresorts en accommodaties zoals hotels, appartementen en kwalitatieve luxe vakantievilla’s. De resorts zijn en worden duurzaam ontwikkeld, waarbij altijd de verbinding met water centraal staat. 

Beach Resorts geeft een unieke vakantie-ervaring of secret-escape in eigen land voor een vakantie of een waardevolle investering voor het leven. Beach Resorts geeft het ultieme gevoel er echt even helemaal tussenuit te zijn, maar is altijd dichtbij.