Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Investeren in een vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning in Nederland?

  • Resorts met een directe ligging aan het water
  • Luxe appartementen en sfeervolle villa's
  • Gegarandeerd netto rendement

Investeer in een vakantiewoning bij Beach Resorts

De resorts van Beach Resorts Vastgoed bieden jou de uitgelezen mogelijkheid om te investeren in een luxe vakantiewoning. Je kunt investeren in een luxe appartement of een moderne villa op een unieke locatie in Nederland. De resorts van Beach Resorts Vastgoed bevinden zich beide aan het water. Beach Resorts Makkum vind je in Friesland direct aan het IJsselmeer en Beach Resorts Noorderduyn aan de Ursemmerplas in Noord-Holland. De appartementen en villa's zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Er zijn drie mogelijkheden voor je investering in een vakantiewoning: je maakt zelf gebruik van de woning, verhuurt de woning of kiest voor een combinatie van beide. 

Ontdek het aanbod ⤵

Investeren in recreatief vastgoed

Wanneer je besluit om te investeren in vastgoed bij Beach Resorts Vastgoed in een van de luxe vakantieappartementen of villa's, dan wil je natuurlijk ook een interessant rendement ontvangen. De resorts van Beach Resorts bevinden zich op zeer bijzondere locaties die al ruim 25 jaar zijn rendement oplevert. Bij ons heb je de mogelijkheid om te investeren in een vakantiehuis voor de verhuur ervan, voor eigen gebruik of een combinatie van beide. De verhuur van je woning levert een meerjarig gegarandeerd rendement op. Indien je je vakantiewoning (gedeeltelijk) wilt verhuren wordt dit volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie die hier al 25 jaar ervaring mee heeft. Zorgeloos investeren doe je bij Beach Resorts Vastgoed!

 

Daarom investeren bij Beach Resorts:

  • Profiteer van geheel verzorgde verhuurmogelijkheden
  • Duurzaam investeren
  • Waardevaste investering
  • Zeer uniek gelegen resorts
  • Perfecte locatie voor watersportliefhebbers
 
 

Beach Resorts Vastgoed

Investeren in vastgoed bij Beach Resorts is een goede keuze! Welk appartement of villa je ook kiest, het is iedere dag wakker worden met een adembenemend uitzicht over het water. Onze resorts staan hoog aangeschreven en daarnaast is de plek ontzettend populair onder toeristen. Dit levert al ruim 25 jaar zijn rendement op. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om te investeren in een vakantiewoning bij Beach Resorts Vastgoed? Neem dan gerust contact op. Onze makelaar voorziet je graag van uitgebreid advies over de projecten en de nog beschikbare villa's en appartementen.

 
 
 

Interesse? 

Heb jij interesse in één van de luxe appartementen of villa's van Beach Resorts Vastgoed? Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie. Onze adviseurs helpen je graag verder. 

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
Kaart