Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Beach Resorts Noorderduyn

Beach Resorts Noorderduyn

 
 

Vakantiewoningen te koop aan de Ursemmerplas

STAP UIT BED
MET JE TENEN IN HET ZAND

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen vakantiewoning aan het water? Ontdek dan de prachtige vakantiehuizen van Beach Resorts Noorderduyn op een unieke locatie aan de Ursemmerplas. Ons luxe, nieuw te bouwen resort is dé ideale locatie voor een strand- of watersportvakantie. Vaar met een bootje door het waternetwerk over het park of geniet van een hapje en een drankje bij onze Beachclub. Investeren in een droomhuis aan het water doe je bij Beach Resorts Noorderduyn!

Bezoek Beach Resorts Noorderduyn!

Wil je uitgebreid geïnformeerd worden over dit nieuwe resort? Uiteraard kun je op alle datums een afspraak inplannen met één van onze adviseurs!

 
 
 

NU IN DE VERKOOP:

Luxe vakantiehuizen aan het water

Aan de oevers van de Ursemmerplas is een luxe vakantiepark in aanbouw. Beach Resorts Noorderduyn is een exclusief en natuurrijk resort met een uniek waternetwerk dat door het hele park heen loopt. Onze duurzaam gebouwde woningen zijn volledig en stijlvol ingericht en bieden een schitterend uitzicht op de Ursemmerplas. De waterrijke omgeving is een ideale uitvalsbasis voor watersport. Je kunt zelf gebruik maken van je vakantiewoning, deze volledig verhuren of een combinatie van beide mogelijkheden. Een vakantiewoning kopen bij Beach Resorts Noorderduyn is een waardevaste investering met een aantrekkelijk gegarandeerd rendement.

 
 
 

Een vakantiewoning bij Beach Resorts Noorderduyn

Iedere dag wakker worden met een prachtig uitzicht op het water om vervolgens heerlijk te genieten in de zon op jouw eigen terras. Bij Beach Resorts Noorderduyn wordt deze droom werkelijkheid. Wanneer je investeert in een vakantiewoning op ons exclusieve resort kun je hier zelf recreatief gebruik van maken. Je kunt er ook voor kiezen om je woning gedeeltelijk of volledig te verhuren. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt het onderhoud en de verhuur en jij ontvangt een gegarandeerd meerjarig rendement. Nieuwsgierig geworden naar de investeringsmogelijkheden? Plan dan een afspraak met één van onze adviseurs.