Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Immobilien
vakantie appartement aan het water

Vakantie appartement kopen aan het water

  • Luxe en moderne appartementen
  • Prachtige ligging aan het water
  • Volop mogelijkheden voor watersport

Investeren in een luxe appartement

Ben jij op zoek naar een waardevaste investering in een recreatieappartement in Nederland? Dan zijn de luxe appartementen van Beach Resorts Vastgoed een ideale keuze. Wij bieden moderne appartementen op een unieke locatie aan het water. Beach Resorts Makkum ligt aan het IJsselmeer in Friesland. Je kunt ervoor kiezen om je woning te verhuren, om hier zelf gebruik van te maken of een combinatie van beide. Wanneer je kiest voor verhuur, dan neemt onze professionele verhuurorganisatie je alle zorg uit handen. Hierbij ontvang je ook nog een gegarandeerd en aantrekkelijk rendement! 

Ontdek de appartementen van Beach Resorts Makkum:

Jouw investering in een recreatie appartement

Bij Beach Resorts Vastgoed hebben wij prachtige recreatie appartementen te koop in Nederland voor eigen gebruik, om te verhuren, of een combinatie hiervan. Deze appartementen bieden een schitterend uitzicht over het water van het IJsselmeer. Je kunt ervoor kiezen om een recreatie appartement te kopen met privé-wellness faciliteiten zoals een sauna of een whirlpool. Ook zijn een aantal van onze appartementen huisdiervriendelijk. Je kunt zelf heerlijk recreëren in jouw appartement, maar je kunt deze ook verhuren en profiteren van een aantrekkelijk rendement. Wanneer je ervoor kiest om je appartement te verhuren wordt het onderhoud volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Dat is pas zorgeloos beleggen! 

 

In het kort:

  • Unieke locatie aan het water
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Opties voor wellness
  • Huisdiervriendelijk of huisdiervrij
  • Gegarandeerd rendement
 
 

Ontdek de omgeving van jouw appartement

Ons schitterende resort is dé ideale plek wanneer je een vakantie appartement in Nederland wilt kopen op een unieke locatie. Beach Resorts Makkum ligt aan het strand van het IJsselmeer, vanaf jouw appartement sta je zo met je voeten in het water. Vanuit je appartement heb je een prachtig uitzicht op dit schitterende recreatiegebied. Door de directe ligging aan het water is ons resort een perfecte uitvalsbasis voor een watersportvakantie. Surfen, zeilen of varen; de mogelijkheden zijn eindeloos! Een heerlijke vakantie staat dus het hele jaar door garant voor jou of je huurders. Een vakantie appartement kopen is een verstandige keuze waar je veel profijt van zult hebben.

 

Hier vind je onze resorts:

Interesse?

Interesse in een van onze appartementen en de mogelijkheden? Vul dan onderstaand je gegevens in of neem direct contact op met onze makelaars.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

❓ Vragen die ons vaak gesteld worden:

Kan ik beleggen in vastgoed met rendement?

Bij Beach Resorts Vastgoed kun je beleggen in vastgoed met een aantrekkelijk rendement. Onder andere door de unieke locatie bieden wij een waardevaste investering waarbij je een mooi rendement ontvangt. Je wordt volledig ontzorgd bij de verhuur van je appartement door onze professionele huurorganisatie. 

Kan ik zelf ook gebruikmaken van mijn vakantie appartement?

Wanneer je investeert in een vakantie appartement bij Beach Resorts Vastgoed kun je deze verhuren, maar je kunt ook zelf gebruik maken van je appartement of een combinatie van beide mogelijkheden. Je kunt dus ook zelf genieten van een heerlijke vakantie in je eigen recreatie appartement!