Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
groepsaccommodatie te koop

Investeren in een luxe groepsaccommodatie

  • Groepsaccommodaties voor maximaal 12 personen
  • Aan het IJsselmeer
  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Luxe groepsaccommodatie te koop

Profiteer van een unieke investeringskans in een prachtige groepsaccommodatie! Bij Beach Resorts Makkum kun je investeren in een luxe groepswoning geschikt voor maximaal 12 personen. Onze vakantiewoningen hebben een bijzondere ligging aan het IJsselmeer in Friesland. Dit maakt deze locatie perfect om watersport te beoefenen. Je kunt een groepsaccommodatie kopen voor eigen gebruik, om deze te verhuren of een combinatie hiervan. Wanneer je kiest voor verhuur wordt dit compleet door ons verzorgd en jij ontvangt een interessant rendement!

Speciaal voor jou uitgelicht:

Groepsaccommodatie aan het water kopen

De exclusieve groepsaccommodaties van Beach Resorts Makkum hebben een directe ligging aan het IJsselmeer met een eigen boulevard en een strand. De groepswoningen zijn geschikt voor maximaal 12 personen en beschikken over 6 slaapkamers en 2 badkamers. Verder hebben de woningen een compleet ingerichte keuken en een tuin met gemeubileerd terras. Vanuit jouw eigen groepsaccommodatie sta je zo op het strand. Hier kunnen jij of je huurders heerlijk uitwaaien of ontspannen. Een luxe groepswoning kopen is een waardevaste investering!

 

Onze groepswoningen:

  • Geschikt voor maximaal 12 personen
  • Stijlvol en compleet ingericht
  • Directe ligging aan het IJsselmeer
  • Ruime tuin met terras
 

Jouw investering in een luxe groepswoning

De vraag naar vakantie in eigen land stijgt en daarmee ook de vraag naar groepsaccommodaties. Wanneer je investeert in een groepswoning bij Beach Resorts Makkum kun je hier zelf recreatief gebruik van maken, maar je kunt je woning ook verhuren. De verhuur, marketing en het technisch beheer worden compleet verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. De verhuur van je groepsaccommodatie levert een meerjarig gegarandeerd rendement op. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Bij deze optie kun je vakantie vieren in je woning wanneer je wilt en deze verhuren wanneer je er zelf geen gebruik van maakt. Dat is zorgeloos genieten van een waardevaste investering!

 

Hier zijn wij te vinden:

Dit vroegen geïnteresseerden:

• Wat zijn de voordelen van investeren in een groepsaccommodatie?

Investeren in een luxe groepsaccommodatie heeft vele voordelen. Hier is bijvoorbeeld veel vraag naar door de stijgende vraag naar vakanties in eigen land met de hele familie of met een vriendengroep. Dit resulteert mogelijk in een hogere bezetting waardoor jij profiteert van een goed rendement. Bovendien worden bij Beach Resorts de verhuur en het onderhoud compleet verzorgd.

• Welke fiscale aspecten komen kijken bij de aanschaf van mijn woning?

Wanneer je een luxe groepsaccommodatie wilt kopen komen hier een aantal fiscale regels bij kijken. Welke voor jou van toepassing zijn hangt af van je persoonlijke situatie. Onze professionele adviseurs staan je graag je woord om je van persoonlijk advies te voorzien.