Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
strandhuis kopen

Strandhuis kopen in Nederland

  • Luxe vakantiehuizen en appartementen
  • Aan het strand van het IJsselmeer
  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Luxe strandhuis in Nederland kopen

Heerlijk genieten aan het water in jouw eigen strandhuis, dat klinkt als een droom! Bij Beach Resorts Makkum wordt deze droom werkelijkheid. Wij hebben prachtige vakantiehuizen en moderne appartementen te koop in Makkum met een directe ligging aan het strand van het IJsselmeer. Je kunt investeren in een luxe nieuwbouw vakantiewoning voor eigen gebruik, maar je kunt deze ook verhuren of kiezen voor een combinatie van beide mogelijkheden. Wanneer je voor verhuur kiest wordt dit volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Zo kun jij zorgeloos genieten van jouw vakantiehuis aan het strand én natuurlijk van het aantrekkelijke rendement! Wil je alvast meer weten?

 
 

Bekijk onze woningen:

23 objecten

Een vakantiehuis aan het strand kopen

Investeren in een strandhuis doe je bij Beach Resorts Makkum! Wij hebben de mooiste vakantievilla's en appartementen aan het strand van het IJsselmeer. Al onze woningen zijn gebouwd met oog voor duurzaamheid. Onze moderne appartementen zijn voorzien van zonnepanelen en zijn gasloos, hierdoor profiteer je van een groene investering. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 8 personen en zijn compleet en modern ingericht. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Ook deze zijn luxe ingericht en enkelen beschikken over wellness voorzieningen zoals een sauna en/of jacuzzi.

 

Onze strandhuisjes

  • Luxe vakantievilla's en appartementen
  • Aan het strand van het IJsselmeer
  • Compleet en sfeervol ingericht
  • Duurzaam gebouwd
  • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie

Investeren in een strandhuis

Een strandhuis kopen bij Beach Resorts Makkum is een goed idee! Je kunt zelf gebruik maken van je vakantiehuis aan het strand voor een heerlijke vakantie. Het IJsselmeer is dé ideale locatie voor een ontspannen vakantie of een actieve watersportvakantie. Je kunt je vakantiewoning ook verhuren, de verhuur wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Je hebt er dus geen omkijken naar én ontvangt een meerjarig gegarandeerd rendement. Het is ook mogelijk om zelf gebruik te maken van je strandhuis en deze beschikbaar te stellen voor verhuur wanneer je hier geen gebruik van maakt. Dat is zorgeloos vakantie vieren én profiteren van jouw investering! Welke mogelijkheid je ook kiest; een strandhuis bij Beach Resorts Makkum is een waardevaste investering!

 
 

Interesse? 

Wil jij meer weten over de luxe appartementen en villa's van Beach Resorts Vastgoed? Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie. Onze adviseurs helpen je graag verder. 

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Hier zijn wij te vinden ⤵