Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Nieuwbouw vakantiewoning kopen

Luxe nieuwbouw vakantiewoning kopen

 
 • Nieuwe woningen en appartementen
 • Op luxe resorts aan het water
 • Voor eigen gebruik of verhuur

Investeren in een nieuwbouw recreatiewoning

Bij een investering in recreatief vastgoed wil je er zeker van zijn dat je een goed vastgoedobject aanschaft. Door een nieuwbouw vakantiewoning te kopen bouw je meer zekerheid in. Zo zijn de onderhoudskosten in de eerste jaren veel lager, zijn de woningen vaak duurzaam gebouwd en zijn de woningen voorzien van moderne en luxe voorzieningen. Beach Resorts biedt luxe nieuwbouw woningen, bungalows en appartementen aan op prachtige resorts aan het water. Beach Resorts Makkum ligt in Friesland aan het IJsselmeer. Beach Resorts Noorderduyn, dat nog in aanbouw is, ligt in Ursem aan de oevers van de Ursemmerplas. Ontdek de investeringsmogelijkheden bij Beach Resorts Vastgoed!

 

Bekijk onze nieuwbouw vakantiewoningen:

De vakantiewoningen van Beach Resorts

Bij Beach Resorts Makkum (Friesland) hebben wij prachtige nieuwbouw appartementen en vakantiehuizen te koop met een schitterend uitzicht op het IJsselmeer. Bij Beach Resorts Noorderduyn (Noord-Holland) hebben wij vakantiehuizen te koop met een directe ligging aan de Ursemmerplas. Alle woningen en appartementen zijn compleet en sfeervol ingericht. Daarnaast worden onze nieuwbouw recreatiewoningen voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en uitstekende isolatie. Door het ruime aanbod woningen heb je genoeg keuze en kun je zelfs kiezen uit een groepswoning voor 12 personen. Toch liever een occasion? Deze worden allemaal nog vernieuwd! Wil je onze woningen een keer komen bezichtigen?

 
 

Jouw investering:

 • Luxe nieuwbouw woningen en appartementen
 • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan
 • Professionele verhuurorganisatie
 • Gegarandeerd meerjarig rendement
 • Onderhoud en verhuur volledig verzorgd
 • Unieke locaties aan het water
 

Opties voor het kopen van een nieuwbouw vakantiewoning

Wil je een vakantiewoning kopen, dan zijn er verschillende financieringsopties voor een vakantiewoning. Wanneer je investeert in een nieuwbouwwoning bij Beach Resorts Vastgoed kun je hier op verschillende manieren gebruik van maken:

 
  Eigen gebruik:

  Je kunt zelf gebruik maken van je vakantiewoning voor een heerlijke vakantie aan het water. Ontspan aan het strand of beoefen een watersport zoals kitesurfen, windsurfen of zeilen. Investeren in een nieuwbouw vakantiehuis is investeren in quality time.

  Volledige verhuur:

  Je kunt je vakantiewoning ook geheel beschikbaar stellen voor verhuur. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de verhuur en het onderhoud van jouw woning. Jij kunt dus onbezorgd profiteren van een gegarandeerd meerjarig rendement.

  Gedeeltelijke verhuur:

  Wanneer je hiervoor kiest kun je zelf gebruik maken van je vakantiewoning en deze verhuren op de momenten dat je hier geen gebruik van maakt. Dat is genieten van een welverdiende vakantie én profiteren van een aantrekkelijk rendement!

 
 

Of vraag onze brochure aan

Ontdek onze resorts:

Vragen die aan ons gesteld worden:

• Wat zijn de voordelen van jullie verhuurorganisatie?

Wanneer je ervoor kiest om je nieuwbouw vakantiewoning te verhuren wordt dit tot in de puntjes verzorgd door onze verhuurorganisatie. Wij verzorgen het onderhoud, de verhuur en de online marketing. Daarnaast ontvang je de opbrengsten via geautomatiseerde afrekeningen. Bij Beach Resorts Vastgoed vinden wij het belangrijk dat jij zorgeloos kunt investeren. 

• Wat is het voordeel van een nieuwbouw vakantiewoning ten opzichte van een bestaande?

Het investeren in een nieuwbouw vakantiewoning heeft enkele voordelen ten opzichte van een al bestaande vakantiewoning. Allereerst betaal je bij een nieuwbouw recreatiewoning de eerste jaren minder onderhoudskosten. Daarnaast zijn nieuwbouw woningen meer waardevast en bespaar je door de duurzame bouw vaak ook op energiekosten. Vaak betaal je voor een nieuwbouw vakantiewoning relatief gezien wel iets meer.