Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Bungalow kopen Nederland

Vakantiebungalow kopen Nederland

  • Luxe bungalows en appartementen
  • Unieke ligging aan het strand
  • Verhuurorganisatie met ruim 25 jaar ervaring

Recreatiebungalow kopen in Nederland

De vakantiebungalows van Beach Resorts zijn gelegen in Ursem op een unieke locatie aan de Ursemmerplas. De duurzaam gebouwde woningen zijn volledig en stijlvol ingericht. Wanneer je investeert in een vakantiewoning op ons exclusieve resort kun je hier zelf gebruik van maken én de woning gedeeltelijk of volledig beschikbaar stellen voor verhuur. Bij Beach Resorts investeer je niet alleen in de vakantiebungalow, maar ook in onze ruim 25 jaar ervaring. Voor het (gedeeltelijk) beschikbaar stellen voor verhuur verzorgt onze verhuurorganisatie het onderhoud en beheer. Jij kan ondertussen genieten van een gegarandeerd meerjarig rendement.

Bekijk onze bungalows:

3 objecten
 

Investeren in een vakantiebungalow

De vakantiewoningen zijn met oog voor duurzaamheid gebouwd. Buiten dat dit beter is voor het milieu, is dit vanwege de lagere energiekosten ook beter voor jouw portemonnee als eigenaar. Optioneel is het mogelijk om zonnepanelen op je woning te laten plaatsen. De vakantiebungalows zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en hebben een optie voor privé wellness. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

 
 

De bungalows van Beach Resorts:

  • Geschikt voor 4 tot 8 personen
  • Unieke locatie in Noord-Holland
  • Optie tot wellness
  • Verhuur en beheer door onze verhuurorganisatie
 

Noord-Holland; een toeristische provincie 

Beach Resorts Noorderduyn is een luxe vakantiepark in aanbouw. De bungalows van Beach Resorts Noorderduyn zijn gelegen aan de Ursemmerplas waardoor dit een aantrekkelijke locatie is voor strand- en watersportliefhebbers. Iedere dag word je wakker met een prachtig uitzicht op het water om vervolgens heerlijk te genieten op jouw eigen terras. Vaar daarna met een boot door het waternetwerk of geniet van een hapje en een drankje bij onze Beachclub. Vergeet ook vooral geen bezoek te brengen aan de nabijgelegen steden als Alkmaar, Volendam en Amsterdam. Neem voor meer informatie contact op met een van onze verkoopadviseurs.

 

Ontdek Beach Resort Noorderduyn