Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Recreatiewoning kopen Nederland

Koop uw eigen vakantiewoning in Nederland

 • Luxe vakantiehuizen te koop
 • Prachtige resorts aan het water
 • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie

Luxe recreatiewoning kopen in Nederland

Bij Beach Resorts kun jij een vakantiehuis kopen in Nederland zodat je altijd voorzien bent van een eigen vakantieplek. Zie jij jezelf al zitten aan het IJsselmeer in Friesland of aan de Ursemmerplas in Noord-Holland? In de periodes dat jij niet aanwezig bent in de vakantiewoning ontvang je bij verhuur een aantrekkelijk rendement. Hiervoor word je persoonlijk begeleid door onze professionele verhuurorganisatie die het beheer en onderhoud volledig uit handen zal nemen. Zet jij de eerste stap naar het kopen van een nieuwbouw vakantiewoning in Nederland? Kies voor een waardevaste investering op een unieke locatie die al ruim 25 jaar onvergetelijke vakantiemomenten oplevert.

Ontdek onze vakantiewoningen:

Een recreatiewoning kopen bij Beach Resorts Verkoop

Bij Beach Resorts koop je vakantiewoningen in Nederland op unieke locaties. Onze recreatiewoningen hebben op beide parken een schitterend uitzicht op het water. Voor net wat extra luxe kies je voor een vakantiehuis dat beschikt over wellness faciliteiten zoals een sauna of een whirlpool. De recreatiewoningen, geschikt voor maximaal 12 man, zijn duurzaam gebouwd, gasloos en voorzien van zonnepanelen. 

Waarom investeren?

 • Luxe vakantiewoningen aan het water
 • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie
 • Professionele en ervaren verhuurorganisatie
 • Gegarandeerd meerjarig rendement

Eigen gebruik, verhuur of beide?

Wil jij graag een vakantiehuis kopen in Nederland om te verhuren als investering? Of zoek je een recreatiewoning voor eigen gebruik? Bij Beach Resorts Verkoop bieden wij beide mogelijkheden en zelfs een combinatie hiervan. Bekijk de opties voor het kopen van een recreatiewoning in Nederland:

  Eigen gebruik

  Je maakt zelf recreatief gebruik van je recreatiewoning. Deze ligt op een prachtige locatie aan het IJsselmeer of aan de Ursemmerplas. Op onze resorts is er volop mogelijkheid voor watersporten zoals kitesurfen, windsurfen en kanoën. Let op: permanente bewoning is niet toegestaan.

  Volledige verhuur

  Wanneer je besluit om je vakantiewoning te kopen en te gaan verhuren word je hierbij volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Op deze manier profiteer je zorgeloos van een aantrekkelijk meerjarig rendement.

  Gedeeltelijke verhuur

  Een combinatie van eigen gebruik en verhuur is ook mogelijk bij Beach Resort Verkoop. Zo kun je heerlijk zelf vakantie vieren in je recreatiewoning en op de momenten dat je hier zelf geen gebruik van maakt stel je de woning beschikbaar voor de verhuur.

Hier vind je onze resorts ⤵️

kaart

Meer informatie?

Wij voorzien je graag van advies!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze vragen worden vaak aan ons gesteld:

Wat zijn de voordelen van investeren in een vakantiewoning?

Een vakantiewoning kopen brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst heb je altijd een plek om vakantie te vieren op unieke locaties aan het water. Op onze Beach Resorts zijn al talloze onvergetelijke vakantieherinneringen gemaakt. In de periodes dat je de woning verhuurt ontvang je ook een aantrekkelijk rendement. Een vakantiewoning is daarbij ook nog een waardevaste en tastbare investering. 

Wat maakt jullie vakantiewoningen zo uniek?

De vakantiehuizen van Beach Resorts Verkoop liggen op prachtige en unieke locaties in Nederland aan het water. Jouw vakantiewoning bij Beach Resorts Makkum ligt aan het IJsselmeer en een vakantiehuis bij Beach Resorts Noorderduyn ligt aan de Ursemmerplas. De ligging aan het water zorgt ervoor dat jij of je huurders hier een heerlijke strand-, zon-, of watersportvakantie zullen beleven.