Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Vakantiehuis kopen IJsselmeer

Vakantiehuis kopen aan het IJsselmeer

  • Luxe resort direct aan het IJsselmeer
  • Royale appartementen en luxe villa's
  • Voor eigen gebruik en verhuur

Een vakantiehuis aan het IJsselmeer kopen

Geïnteresseerd in het investeren in vastgoed aan het prachtige IJsselmeer, Friesland? Als tweede huis voor jezelf of als duurzame belegging? Maak dan kennis met Beach Resorts Makkum! Een voor Nederlandse begrippen uniek beach resort met eigen boulevard en strand, direct in verbinding met het IJsselmeer. Je kunt een vakantiehuis aan het IJsselmeer kopen voor maximaal 12 personen. En dankzij de professionele verkoop- en verhuurorganisatie wordt je volledig ontzorgd!

Een vakantiehuis aan het IJsselmeer kopen

Een waardevaste investering, dat doe je wanneer je investeert in een vakantiehuis aan het IJsselmeer. Bij Beach Resorts Makkum liggen de woningen namelijk op toplocaties aan het water. De woningen zijn ruim opgezet en zijn van alle gemakken voorzien, waaronder een ruime woonkamer, open keuken met grote eettafel en een tuin met veel privacy. Ook beschikken enkelen vakantiehuizen aan het IJsselmeer over een sauna, hoe fijn is dat!

Beach Resorts Makkum in het kort:

  • Gelegen in Makkum en aan het IJsselmeer
  • Luxe appartementen en villa's
  • Duurzaam, gasloos en goed geïsoleerd
  • Op nog geen uurtje rijden van de Randstad

De opties voor een vakantiehuis kopen aan het IJsselmeer

Wij bieden verschillende opties aan wanneer je ervoor kiest een vakantiehuis te kopen aan het IJsselmeer bij Beach Resorts Makkum.

1. Eigen gebruik. Je gebruikt de vakantiewoning zelf. Ga lunchen in het historische Makkum, dineren bij een strandtent en sluit de dag af met een wandeling langs het water. Ieder moment kun je genieten van een welverdiende vakantie.

2. Volledige verhuur. Wanneer je de vakantiewoning volledig verhuurt haal je het meeste uit je investering. Je ontvangt namelijk een aantrekkelijk rendement wanneer je de vakantiewoning beschikbaar stelt voor de volledige verhuur.

3. Gedeeltelijke verhuur. Dit is een combinatie van eigen gebruik en volledige verhuur. Zo stel jij de vakantiewoning beschikbaar voor de verhuur en profiteer je van een aantrekkelijk rendement, én kun je de woning zelf gebruiken op de momenten dat je er even tussenuit wilt.