Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
  • Luxe en duurzame appartementen
  • Direct aan het strand
  • Gegarandeerd rendement

Vakantiehuis kopen voor verhuur

Bij Beach Resorts Makkum is het mogelijk om een vakantiehuis te kopen voor verhuur. Naast dat het een aantrekkelijk rendement oplevert is het ook een duurzame investering. Zo zijn alle appartementen gasloos en zijn ze voorzien van zonnepanelen. Je vindt onze appartementen direct aan het strand van Makkum, zo geniet je altijd van een prachtig uitzicht op het water. Besluit je een vakantiewoning te kopen voor verhuur, dan word je volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie met ruim 25 jaar ervaring. Wij voorzien je graag van advies!

Ons aanbod appartementen voor verhuur

Recreatiewoning kopen voor verhuur in Friesland

Bij Beach Resorts Makkum kun je een recreatiewoning kopen voor verhuur direct aan het water. Welk appartement je ook kiest, je wordt iedere dag wakker met een fantastisch uitzicht op het IJsselmeer. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 8 personen en zijn stuk voor stuk duurzaam ingericht. Van een warmtepomp en vloerverwarming tot zonnepanelen en uitstekende isolering. Wanneer je besluit een vakantiewoning te kopen voor verhuur, dan neemt onze professionele verhuurorganisatie al het werk uit handen zodat je optimaal kunt genieten van jouw investering.

Waarom Beach Resorts Makkum?

  • Duurzame investering
  • Adembenemend uitzicht over het water
  • Meerjarig gegarandeerd rendement
  • Verhuur geheel ontzorgd door verhuurorganisatie
  • Perfecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers

Vakantiewoning kopen en verhuren

Voor de aankoop van een vakantiewoning en het verhuren ervan heb je de keuze uit stijlvol ingerichte appartementen of ruime villa's in Friesland. De appartementen beschikten over over veel lichtinval dankzij de grote raampartijen, een ruime living met open keuken, 2 of 3 badkamers en royale slaapkamers. Ook heb je een balkon zodat je altijd geniet van een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer. De villa's beschikken onder andere over een compleet ingerichte keuken met 6-pits fornhuis en vaatwasser. Daarnaast beschikken de villa's over 3 parkeerplaatsen, 2 badkamers en een tuin met terras en tuinset. Wil je meer weten over de verhuur van je vakantiehuis? Neem contact met ons op, wij helpen je graag op weg!