Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
 • Vrijstaande vakantievilla's voor max. 12 personen
 • Schitterend uitzicht over het IJsselmeer

Een unieke vakantievilla kopen aan het IJsselmeer?

Ben jij je aan het oriënteren of het kopen van een vakantievilla iets voor jou is? Wat dacht je van een onderhoudsarme vakantievilla, met eigen grond en op steenworp afstand van het strand. Beach Resorts Makkum is gestart met de verkoop van 24 vrijstaande vakantievilla’s. Je kunt genieten van vakantie en een interessant nettorendement ontvangen wanneer je de villa verhuurt. Een vakantie in eigen land is de afgelopen jaren sterk toegenomen in populariteit. Dit maakt het juist nu aantrekkelijk om de mogelijkheden voor het kopen van een vakantievilla te onderzoeken.

Villa's

Ontdek onze vakantievilla's

De villa's zijn geschikt voor 6-, 10- of 12- personen en zijn uniek, direct gelegen aan open vaarwater en nabij het strand. De ruime villa's zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien voor een familievakantie of voor een gezellig weekend weg met vrienden. Iedereen heeft zijn privacy doordat de vakantiehuizen over ruime tweepersoons slaapkamers beschikken. In de grote woonkamer is alle ruimte om gezellig samen te zijn. In de open keuken is het heerlijk tafelen aan de grote eettafel. De tuin rondom is royaal en biedt voldoende ruimte voor een gezellige bbq. Het belangrijkste verschil tussen het 10- en 12-persoons vakantiehuis is dat het 10-persoons vakantiehuis beschikt over een binnen sauna en de 12- persoons villa een extra slaapkamer heeft.

Het basiscomfort van onze villa's

 • Tuin met terras en tuinset
 • Compleet ingerichte keuken
 • Ruime tweepersoons slaapkamers
 • 2 badkamers
 • 3 parkeerplaatsen

Hoe ga ik mijn vakantiewoning gebruiken?

Wanneer je een vakantiewoning koopt, heb je vaak de keuze uit twee mogelijkheden. Je koopt een vakantiewoning voor volledig eigen gebruik of je koopt een vakantiewoning welke jaarrond beschikbaar moet zijn voor verhuur. Bij Beach Resorts Makkum heb je nog een derde mogelijkheid. Je kunt namelijk ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik én verhuur. Dankzij de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties is het steeds interessanter om een vakantiewoning te kopen voor verhuur. Wanneer je deze laat verhuren door onze de verhuurorganisatie ontzorgen wij je volledig. De eigen technische dienst staat paraat. Wij verzorgen het hele jaar door het verhuurproces, van de marketingactiviteiten tot aan de schoonmaak. Zo kun je in alle rust en zonder zorgen genieten van je investering met een interessant nettorendement per jaar.

Waarom kiezen voor Beach Resorts Makkum?

 • Meer dan 25 jaar ervaring in de recreatiebranche.
 • Een unieke vakantielocatie in Nederland
 • Volledige vrijheid – Je bepaalt zelf hoe je de woning wilt gebruiken.
 • Een bewezen jaarrond vakantiebestemming
 • Wellness opties – Kies voor een vakantiewoning met sauna of bubbelbad.

Ben je geïnteresseerd? Maak nu een afspraak met één van onze makelaars om je te laten informeren naar de mogelijkheden voor zowel eigen gebruik als voor een meerjarig gegarandeerd nettorendement.