Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
duurzame vakantiewoning kopen

Investeer in een duurzame vakantiewoning

 • Luxe vakantiewoningen aan het water
 • Duurzaam gebouwd
 • Voor eigen gebruik of verhuur

Duurzaam vakantiehuis aan het water kopen

Heb jij altijd al willen investeren in een prachtig vakantiehuis aan het water? Ontdek dan de luxe nieuwbouw vakantiewoningen van Beach Resorts! Onze vakantiehuizen zijn gebouwd met oog voor duurzaamheid. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee als eigenaar, omdat er minder energiekosten bij komen kijken. Bovendien liggen onze duurzame vakantiewoningen op unieke locaties aan het water. Hier kun je heerlijk zelf vakantie vieren of jouw vakantiehuis verhuren. De verhuur wordt compleet verzorgd door onze verhuurorganisatie. Ga voor een zorgeloze en duurzame investering bij Beach Resorts Vastgoed!

Bekijk onze duurzame vakantiewoningen:

Een duurzame investering

De luxe recreatiewoningen van Beach Resorts zijn duurzaam gebouwd, dit resulteert in lagere kosten voor u als eigenaar. Zo zijn onze moderne appartementen gasloos en voorzien van zonnepanelen. Onze duurzame vakantiewoningen zijn geschikt voor maximaal 12 personen en beschikken over een sfeervolle en complete inrichting. Een aantal van onze vakantiewoningen beschikken over luxe wellness faciliteiten zoals een sauna en/of jacuzzi voor dat ultieme gevoel van ontspanning. Geniet van een duurzame investering met een interessant rendement!

Onze duurzame woningen:

 • Luxe villa's en appartementen
 • Gebouwd met duurzame materialen
 • Gasloze appartementen
 • Optioneel met zonnepanelen
 • Unieke ligging aan het water

Waardevast investeren in een vakantiehuis

Wanneer je een duurzaam vakantiehuis wilt kopen is Beach Resorts dé ideale uitkomst. Onze luxe en duurzame vakantiewoningen liggen op prachtige locaties aan het water. Dit maakt onze resorts een perfecte bestemming voor een ontspannen of actieve vakantie. Je kunt je investering op meerdere manieren benutten:

  Eigen gebruik

  Je kunt investeren in een vakantiehuis voor eigen gebruik. Ontspan aan het strand of beoefen een uitdagende watersport tijdens een heerlijke vakantie in jouw eigen vakantiewoning!

  Verhuur

  Wanneer je je vakantiehuis beschikbaar stelt voor verhuur wordt dit volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Hierbij ontvang je een meerjarig gegarandeerd rendement.

  Eigen gebruik en verhuur

  Je kunt je duurzame vakantiehuis beschikbaar stellen voor verhuur wanneer je hier geen gebruik van maakt. Dat is heerlijk vakantie vieren én profiteren van een aantrekkelijk rendement!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over onze vakantiewoningen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of neem contact op met een van onze adviseurs.

Hier zijn wij te vinden:

kaart

Interesse?

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.