Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
nieuwbouw vakantiewoning kopen

Luxe nieuwbouw vakantiewoning kopen

  • Nieuwe woningen en appartementen
  • Op luxe resorts aan het water
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Investeren in een nieuwbouw vakantiewoning

Wanneer je op zoek bent naar een investering in een luxe nieuwbouw vakantiewoning ben je aan het juiste adres bij Beach Resorts Vastgoed. Wij bieden luxe nieuwbouw woningen, bungalows en appartementen op prachtige resorts aan het water. Beach Resorts Makkum ligt in Friesland aan het IJsselmeer, hier vindt u naast de reeds gebouwde villa's ook een gloednieuw en duurzaam appartementencomplex. Beach Resorts Noorderduyn ligt in Ursem aan de oevers van de Ursemmerplas. Dit nieuw te bouwen resort beschikt over duurzame nieuwbouw vakantiehuizen. Beide resorts zijn een ideale locatie voor een strand- of watersportvakantie. Ontdek de investeringsmogelijkheden bij Beach Resorts Vastgoed!

Bekijk onze nieuwbouw vakantiewoningen:

Een nieuwbouw vakantiehuis kopen

Bij Beach Resorts Makkum hebben wij prachtige nieuwbouw appartementen te koop met een schitterend uitzicht op het IJsselmeer. Als eigenaar van een appartement mag je gebruik maken van de luxe hotelfaciliteiten. De nieuwbouw vakantiehuizen van Beach Resorts Noorderduyn zijn gebouwd met aandacht voor duurzaamheid. Ze zijn compleet en sfeervol ingericht en hebben een directe ligging aan de Ursemmerplas. Wanneer je investeert in een vakantiewoning bij Beach Resorts Vastgoed kun je hier zelf gebruik van maken of deze (gedeeltelijk) verhuren. Wanneer je kiest voor verhuur wordt het onderhoud en de verhuur compleet verzorgd door onze verhuurorganisatie en jij ontvangt een gegarandeerd meerjarig rendement. Dat is pas zorgeloos investeren!

 

Jouw investering:

  • Luxe nieuwbouw woningen en appartementen
  • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Gegarandeerd meerjarig rendement
  • Onderhoud en verhuur volledig verzorgd
  • Unieke locaties aan het water
 

Opties voor het kopen van een nieuwbouw vakantiewoning

Wanneer je investeert in een nieuwbouw woning bij Beach Resorts Vastgoed kun je hier op verschillende manier gebruik van maken:

Eigen gebruik: Je kunt zelf gebruik maken van je vakantiewoning voor een heerlijke vakantie aan het water. Ontspan aan het strand of beoefen een watersport zoals kitesurfen, windsurfen of zeilen. Investeren in een nieuwbouw vakantiehuis is investeren in quality time.

Volledige verhuur: Je kunt je vakantiewoning ook geheel beschikbaar stellen voor verhuur. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de verhuur en het onderhoud van jouw woning. Jij kunt dus onbezorgd profiteren van het gegarandeerde meerjarige rendement.

Gedeeltelijke verhuur: Wanneer je hiervoor kiest kun je zelf gebruik maken van je vakantiewoning en deze verhuren op de momenten dat je hier geen gebruik van maakt. Dat is genieten van een welverdiende vakantie én profiteren van een aantrekkelijk rendement!

 

Ontdek onze resorts:

Vragen die aan ons gesteld worden:

• Wat zijn de voordelen van jullie verhuurorganisatie?

Wanneer je ervoor kiest om je nieuwbouw vakantiewoning te verhuren wordt dit tot in de puntjes verzorgd door onze verhuurorganisatie. Wij verzorgen het onderhoud, de verhuur en de online marketing. Daarnaast ontvangt u de opbrengsten via geautomatiseerde afrekeningen.

• Wat is het rendement?

Welk rendement je ontvangt over je nieuwbouw vakantiewoning hangt af van verschillende factoren. Onder andere de prijs en hoeveel weken per jaar de woning beschikbaar is voor verhuur spelen een rol. Voor persoonlijk advies kun je contact opnemen met één van onze adviseurs.