Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Tweede huis kopen

Tweede huis kopen

  • Comfortabele, moderne appartementen
  • Unieke ligging aan het strand
  • Duurzame investering

Tweede huis kopen in Nederland

Overweeg je om een tweede huis te kopen in Nederland? Ontdek de mogelijkheden bij Beach Resorts. Beach Resorts Makkum beschikt over een duurzaam appartementencomplex en luxe villa's gelegen aan de eigen boulevard en het strand van het IJsselmeer in Friesland. Een toplocatie met ontzettend veel mogelijkheden voor watersporten en andere activiteiten in de omgeving. Genieten van de zon op je gezicht, de wind door je haren en het zand tussen je tenen. Een uniek tweede huis kopen in Nederland doe je dus in Friesland bij Beach Resorts Makkum. Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden voor de aanschaf van jouw vakantiewoning. 

Een tweede huis kopen als belegging

Bij Beach Resorts kun je een tweede huis kopen als belegging. Het is mogelijk om je accommodatie te gebruiken voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide. Besluit je je appartement of villa te verhuren? Dan levert dat een meerjarig gegarandeerd rendement op. Welke accommodatie je ook kiest bij Beach Resorts Makkum, vanuit ieder appartement heb je een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer. Het is dan ook niet zo gek dat deze locatie ontzettend populair is onder toeristen. Als eigenaar van het appartement is er ook nog een mooie bijkomstigheid. Je maakt namelijk gebruik van de luxe hotelfaciliteiten die zich in hetzelfde appartementencomplex bevinden.

Jouw tweede huis in het kort

  • Compleet ingerichte appartementen
  • Ruime living en prachtige keuken
  • Geschikt voor maximaal 8 personen
  • Zeer duurzame woningen
  • Adembenemend uitzicht over het IJsselmeer
  • Ideale uitvalsbasis voor watersportliefhebbers

Tweede huis kopen voor verhuur

Heb je besloten om een tweede huis te kopen en deze te verhuren? Goed idee, want dan profiteer je namelijk van een gegarandeerd rendement. Het verhuur gedeelte wordt volledig verzorgd door een professionele partner, waar we al ruim 25 jaar mee samenwerken. Een tweede huis kopen voor verhuur bij Beach Resorts is dus een zorgeloze investering. Bovendien is het ook een groene investering. Alle appartementen zijn namelijk gasloos, voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, een warmte-terugwin-unit, zonnepanelen en daarnaast zijn ze uitstekend geïsoleerd. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen van een tweede huis bij Beach Resorts? Neem dan contact met ons op, onze adviseurs helpen je graag verder.