Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Vakantiehuis aan de kust kopen

Luxe vakantievilla kopen aan zee

  • Vakantievilla's en appartementen te koop
  • Prachtig resort aan het water
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur

Investeren in een vakantiehuis aan de kust

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een luxe vakantiehuis aan de kust? Ontdek dan Beach Resorts Makkum als bestemming voor jouw eigen recreatiewoning. Dit resort is gelegen aan het IJsselmeer en bestaat uit een luxe hotel, appartementen en vrijstaande villa's. Het strand heeft een eigen boulevard. Je kunt de vakantiewoningen verhuren tegen een gegarandeerd rendement, waarbij onze professionele verhuurorganisatie jou volledig ontzorgt van de verhuur en onderhoud. Daarnaast heb je ook de vrijheid om zelf gebruik te maken van de woning; als tweede huis. Dat is pas zorgeloos investeren! Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

 

Ontdek onze luxe vakantiehuizen aan zee:

4 objecten

De recreatiewoningen van Beach Resorts

De recreatiewoningen van Beach Resorts aan de kust van Makkum zijn onderverdeeld in moderne villa's en luxe appartementen. Alle appartementen hebben een schitterend uitzicht over het water. Als eigenaar van een appartement of villa mag je gebruik maken van de hotel- en parkfaciliteiten, zoals ontbijt- en roomservice, boot- en fietsverhuur en ons uitstekende restaurant. Je kunt investeren in een recreatiewoning voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur, waarbij je bij laatstgenoemde profiteert van een interessant nettorendement. De villa's zijn geschikt voor maximaal 12 personen en een aantal bieden opties voor privéwellness zoals een sauna of whirlpool. Geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning aan de kust?

 
 

Jouw investering:

  • Luxe villa's en moderne appartementen
  • Geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Volledig ontzorgd van het onderhoud
  • Interessant nettorendement
 
 

Vakantiehuis aan de kust van Nederland kopen

De Nederlandse kustlijn is een schitterende plek om vakantie te vieren in jouw luxe vakantiehuis. In de zomer kun je heerlijk zwemmen en zonnebaden en in het najaar kun je uitwaaien tijdens een ontspannen strandwandeling. Het strand leent zich ook uitstekend voor uitdagende watersporten zoals zeilen of kitesurfen. Bij Beach Resorts Makkum verhuren wij diverse boten en waterfietsen waarmee je het IJsselmeer kunt verkennen. Na een dag vol leuke activiteiten kun jij of kunnen je gasten rustig bijkomen in je vakantiehuis. Of je nu een vakantiehuis aan de kust koopt om te verhuren of voor eigen gebruik, vakantie in eigen land was nog nooit zo mooi! 

 
 

Of vraag de brochure aan

Maak kennis met Beach Resorts 

 

Deze vragen worden vaak gesteld:

Kan ik zelf gebruik maken van de vakantievilla?

Dat kan zeker! Wanneer je een vakantiehuis aan de kust gaat kopen, kun je zelf beslissen of je deze wilt verhuren, zelf gebruik wilt maken van de recreatiewoning of een combinatie hiervan. Het onderhoud wordt compleet verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie.

Wat zijn de voordelen van een investering in een vakantiehuis?

Wanneer je je vakantiehuis aan de kust wilt verhuren, word je volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Wij werken samen met diverse touroperators. Ook wordt het onderhoud en de marketing compleet verzorgd, terwijl je zelf altijd de controle houdt over je vakantiewoning met jouw persoonlijke account. Daarnaast ontvang je altijd op tijd de opbrengsten door middel van geautomatiseerde verhuurafrekeningen. Zo kun je zorgeloos investeren en heb je altijd de controle!