Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
vakantiehuis aan de kust kopen

Luxe villa kopen aan de kust

  • Vakantievilla's en appartementen te koop
  • Prachtig resort aan het water
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur

Investeren in een vakantiehuis aan de kust

Wil je een luxe vakantiehuis aan de kust kopen? Dan ben je bij Beach Resorts Makkum aan het juiste adres! Dit prachtige resort bestaat uit een luxe hotel, moderne appartementen en vrijstaande villa's. Jouw vakantiewoning ligt direct aan het strand met een eigen boulevard. Je kunt een vakantiehuis aan de kust kopen voor eigen gebruik, maar ook om te verhuren of een combinatie hiervan. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt je volledig van het onderhoud en jij ontvangt een interessant rendement. Dat is pas zorgeloos investeren!

Ontdek onze luxe vakantiehuizen:

4 objecten

Een recreatiewoning kopen aan de kust

Bij Beach Resorts Makkum hebben wij een ruim aanbod aan luxe vakantiewoningen. Zo bieden wij moderne appartementen in een complex waar ook hotelkamers te vinden zijn. Als eigenaar van een appartement mag je gebruik maken van de hotelfaciliteiten. Alle appartementen hebben een schitterend uitzicht op het water. Ook bieden wij duurzame vakantievilla's waar je zelf gebruik van kan maken tijdens een ontspannen vakantie. Je kunt er ook voor kiezen om de villa te verhuren en een interessant nettorendement te ontvangen. De villa's zijn geschikt voor maximaal 12 personen en een aantal bieden opties voor privé wellness zoals een sauna of een whirlpool. Onze vakantiehuizen zijn een ideale keuze wanneer je een recreatiewoning aan de kust wil kopen.

Jouw investering:

  • Luxe villa's en moderne appartementen
  • Geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Volledig ontzorgd van het onderhoud
  • Interessant nettorendement
 
 

Vakantiehuis aan de kust van Nederland kopen

De Nederlandse kustlijn is een schitterende plek om vakantie te vieren in jouw luxe vakantiehuis. In de zomer kun je heerlijk zwemmen en zonnebaden en in het najaar kun je uitwaaien tijdens een ontspannen strandwandeling. Het strand leent zich ook ideaal voor uitdagende watersporten zoals zeilen of kitesurfen. Bij Beach Resorts Makkum verhuren wij diverse boten en waterfietsen waarmee je het water kunt verkennen. Na een dag vol leuke activiteiten kun jij of kunnen je huurders rustig bijkomen in je vakantiehuis. Of je nu een vakantiehuis aan de kust koopt om te verhuren of voor eigen gebruik, vakantie in eigen land was nog nooit zo mooi! 

 
 

Deze vragen worden vaak gesteld:

Kan ik zelf gebruik maken van de vakantievilla?

Dat kan zeker! Wanneer je een vakantiehuis aan de kust gaat kopen, kun je zelf beslissen of je deze wilt verhuren, zelf gebruik wil maken van de recreatiewoning of een combinatie hiervan. Het onderhoud wordt compleet verzorgd door onze verhuurorganisatie.

Wat zijn de voordelen van een investering in een vakantiehuis?

Wanneer je je vakantiehuis aan de kust wil verhuren, word je volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Wij werken samen met diverse touroperators. Ook wordt het onderhoud en de marketing compleet verzorgd. Je hebt altijd controle over je vakantiewoning met je persoonlijke account en je ontvangt altijd op tijd de opbrengsten met geautomatiseerde verhuurafrekeningen. Zo kun je zorgeloos investeren en heb je altijd de controle!