Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Beach Resorts Verkoop
Recreatiewoning kopen in Makkum

Recreatiewoning kopen Makkum

  • Vakantie appartementen en villa's te koop in Makkum
  • Direct gelegen aan het strand
  • Uniek resort aan het IJsselmeer

Recreatiewoningen te koop in Makkum

In Makkum, op een unieke locatie direct aan het strand en het IJsselmeer, worden luxe vakantie appartementen gerealiseerd en sfeervolle villa's verkocht. Een recreatiewoning te koop in Makkum vind je dan ook bij Beach Resorts Makkum. De nieuwbouw appartementen en vakantievilla's zijn van alle luxe gemakken voorzien, bieden meer dan genoeg ruimte en hebben bovendien veelal een fantastisch uitzicht over het water. Er is werkelijk geen mooiere plek voor een eigen recreatiewoning dan Beach Resorts Makkum. Kopen is mogelijk als belegging door de accommodatie te verhuren, maar er zijn ook mogelijkheden voor eigen gebruik. Kies zelf waarvoor je een recreatiewoning in Makkum koopt.

 
20 objecten

Investeren in een recreatiewoning in Makkum

Het echte vakantiegevoel, dat ervaar je als je wakker wordt in de accommodatie met uitzicht over het water van het IJsselmeer. Investeren in een vakantiewoning bij Beach Resorts Makkum kan op meerdere manieren. Kies voor eigen gebruik als je zoveel mogelijk zelf wilt genieten op deze bijzondere plek. Wil je én zelf genieten én rendement behalen? Dan is een combinatie tussen eigen gebruik en verhuur de juiste optie. Voor een maximaal rendement is het mogelijk het appartement of de villa voor 100% beschikbaar te stellen voor de verhuur. De verhuur, zowel gedeeltelijk als volledig, wordt verzorgd door een professionele verhuurorganisatie waardoor jij er geen omkijken naar hebt.

 

Kopen bij Beach Resorts Makkum

Onderdeel van Beach Resorts Makkum zijn niet alleen de luxe vakantie appartementen en vakantievilla's. In het appartementencomplex bevinden zich ook diverse hotelkamers en luxe hotelfaciliteiten. Deze faciliteiten, zoals een restaurant en roomservice, zijn ook vrij te gebruiken als eigenaar van een accommodatie. Daarnaast is een recreatiewoning kopen in Makkum ook een duurzame investering. De appartementen zijn onder andere gasloos, voorzien van een warmtepomp en uitstekend geïsoleerd. De vakantievilla's beschikken bovendien van een eigen aanlegsteiger. Dat noemen wij onbezorgd genieten! En ook als je besluit het appartement, de bungalow of de vakantievilla te verhuren wordt dit volledig verzorgd en ontvang je een aantrekkelijk rendement.

Is je interesse gewekt voor een luxe recreatiewoning in Makkum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag de brochure aan via onderstaande button. Wij voorzien je graag van meer informatie!

Daarom Beach Resorts Makkum

  • Unieke locatie aan het water in Friesland
  • Voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide
  • Ideale uitvalsbasis voor het Wad, IJsselmeer of de Friese Meren
  • Volledig duurzaam uitgevoerde appartementen
 

Interesse?

Interesse in een van onze appartementen en de mogelijkheden? Vul dan onderstaand je gegevens in of neem direct contact op met onze makelaars.

 
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Hier vind je Beach Resorts Makkum: